Het K.I.K. programma kent verschillende varianten.  Het basisprogramma is K.I.K.-Totaal, de krachtige ’48 hours around the clock’  training.  U start op dag 1 rond 12.00 uur en eindigt op dag 3 rond 12.00 uur. Ook in de avonden zijn er activiteiten.
‘ Een unieke training die meteen een strategische sales sessie is’, we brengen uw life projecten in kaart.
Dit programma kan ook in onderdelen van een aantal dagdelen geleverd worden.

kik

 

 

Die onderdelen volgen de opbouw van  K.I.K. :   Dynamische DMU  –  Beslissingsproces  –  Foto van de klant – uw Sales strategie.
(De KIK kaart wordt alleen in een gesprek verder uitgelegd.)
Voor retail en kleinere bedrijven levert Delta D  KIK ‘lite’, dit programma wordt door B2B klanten vaak geleverd aan de binnendienst.

Deelnemers
K.I.K. is natuurlijk een programma voor iedereen in sales en account management. K.I.K. zoomt echter specifiek in op sales als teamwork, en het betrekken van collega specialisten bij de verkoop. Daarom wordt het programma vaak aan gemengde groepen gegeven (sales, het management, maar ook marketing, Customer Support, Finance, Ops, IT, Legal en  HR). Een investering in de commerciële  slagkracht van uw gehele organisatie.

Aanpak
Het K.I.K. programma heeft een perfecte balans tussen theorie en actie.  Er is K.I.K. theorie, maar vooral K.I.K. actie.
U past alle principles meteen toe.
Vanwege dit actieve karakter van de training kan K.I.K. gegeven worden aan groepen tot en met wel 40 deelnemers.